Microbiștii care merg la Cupa Mondială în Qatar sunt avertizați: sex doar cu soția sau 7 ani de închisoare

Microbiștii care merg la Cupa Mondială în Qatar sunt avertizați: sex doar cu soția sau 7 ani de închisoare
Campionat de fotbal Qatar 2022, sursă foto, captură YT

Fanii fotbalului care vor călători în Qatar pentru Cupa Mondială din iarnă se vor lovi de legile stricte din țară. „Sexul este exclus din meniu, cu excepția cazului în care veniți ca soț și soție”, a declarat o sursă din poliție pentru tabloidul britanic Daily Star.

În Qatar sexul între persoanele care nu sunt căsătorite se pedepsește cu închisoarea

Între 21 noiembrie și 18 decembrie, Qatar va găzdui Cupa Mondială din 2022. O ediție aparte, desfășurată toamna-iarna pentru prima dată în istorie. Turneul final din Qatar va fi special din mai multe puncte de vedere. Persoanele care vor merge în Qatar pentru a-și susține echipele preferate sau ca spectatori neutri vor fi nevoiți să aibă mare grijă la legile locale.

Printre altele și cele legate de sex. Tabloidul englez Daily Star scrie că sexul între persoanele care nu sunt căsătorite este pedepsibil cu închisoare până la 7 ani. O sursă din poliție a transmis: „Sexul este exclus din meniu, cu excepția cazului în care veniți ca soț și soție. Cu siguranță nu vor exista aventuri de o noapte la acest turneu”.

Aceeași sursă avertizează: „Nu vor exista petreceri deloc, sincer. Toți oamenii trebuie să fie atenți la asta, în cazul în care nu vor să riște să meargă la închisoare. Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie. Fanii trebuie să fie pregătiți”.

Sexul între persoanele necăsătorite, precum și homosexualitatea sunt interzise în Qatar, care pedepsește aceste acte cu închisoare de până la 7 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe