Mircea Sandu a intrat în cursa pentru al doilea mandat în Comitetul Executiv al UEFA

Mircea Sandu a intrat în cursa pentru al doilea mandat în Comitetul Executiv al UEFA
Foto: ikub.al

Mircea Sandu candidează, marți, la Congresul UEFA de la Paris pentru încă un mandat în cadrul Comitetului Executiv al Federației Europene de Fotbal, arată Gazeta Sporturilor.

Pentru a face parte în continuare din structura de conducerea a UEFA, președintele Federației Române de Fotbal va avea nevoie de minim 27 de sufragii.

Mircea Sandu se luptă cu alți 12 contracandidați pentru cele șapte locuri vacante. Alegerile vor avea loc începând cu ora 17:00, iar evenimentul va fi transmis în direct de uefa.com.

Potrivit sursei precizate, pentru un loc în Comitetul Executiv mai candidează Seneș Erzik din Turcia, Angel Maria Villar din Spania și Sergei Fursenko, președintele federației ruse.

Mandatul președintelui Federației Române a expirat, însă susținerea lui Platini îi dă încredere lui Mircea Sandu pentru a spera la încă patru ani de conducere în cadrul UEFA.

Tags:
Ultima oră
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”