Nadia Comăneci a primit un mesaj de susținere din partea unei legende a baschetului: ”Este o realizare minunată” (VIDEO)

Nadia Comăneci a primit un mesaj de susținere din partea unei legende a baschetului: ”Este o realizare minunată” (VIDEO)
Foto: bzi.ro

Mesaj extraordinar de susţinere primit de Nadia Comăneci din partea legendei baschetului american, Kobe Bryant. Fostul campion NBA a felicitat-o pe Nadia pentru faptul că România va găzdui în acest an la Cluj Campionatul European de Gimnastică din aprilie. Bryant a ţinut să le ureze tuturor competitorilor mult succes, informează B1 TV.

”Dragă, Nadia! Este fantastic că după 60 de ani România va fi gazda Campionatelor Europene de Gimnastică, în aprilie! Este o realizare minunată. Aş vrea să îţi urez ţie şi tuturor competitorilor «Toate cele bune!» Sunt sigur că va ieşi o competiţie excelentă, cum altfel?! Mult succes tuturor!”, i-a transmis baschetbalistul fostei gimnaste.

Kobe Bryant este unul dintre cei mai iubiţi şi galonaţi jucători de baschet. El a câştigat cinci titluri cu Los Angeles Lakers şi este recunoscut ca unul dintre cei mai buni baschetabalişti din istoria NBA.

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică vor avea loc în perioada 19-23 aprilie la Cluj- Napoca. Nadia Comăneci este unul dintre principalii ambasadori ai evenimentului care va reuni cei mai buni gimnaşti de pe continent.

Nadia Comăneci a primit un mesaj de susținere din partea unei legende a baschetului: ”Este o realizare minunată”

#DIRECT_ONE_n6cv5p#

Urmăriți B1TV.ro și pe