Naționala stă în Mutu! România–Luxemburg 3-1

Naționala stă în Mutu! România–Luxemburg 3-1
Foto: dcnews.ro

După înfrângerea dezamăgitoare de sâmbătă din fața Bosniei Herțegovina, România a întâlnit, marți, selecționata statului Luxemburg.

Fotbaliștii naționalei păreau că se îndreaptă spre o comedie cu proporții catastrofice după ce Luxemburg a deschis scorul în minutul 22 prin Lars Gerson.

Însă, Adrian Mutu a dovedit încă odată că naționala este pierdută fără el, reușind o dublă prin care a scos România din urna cu Andorra, Luxemburg sau San Marino.

Mutu a marcat în minutele 24 și 68, având o evoluție în general bună.

Al treilea gol al României a fost marcat de jucătorul lui Poli Timișoara Ianis Zicu, în minutul 78, după o lovitură de colț.

Fanii prezenți pe stadionul din Piatra Neamț au scandat pentru mai multe zeci de secunde demisia, imediat după deschiderea scorului. Aceștia au revenit la sentimente mai bune odată cu golul egalizator marcat de Mutu, două minute mai târziu.

România a reușit să învingă cu greu naționala Luxemburgului cu scorul final de 3-1, golurile fiind marcate de Adrian Mutu în minutele 24, 68 și Ianis Zicu în minutul 78, în timp ce pentru adversari a marcat Gerson în minutul 22.