Selecţionerul unei echipe de la Mondial pune piciorul în prag: Cine va fi prins cu ‘FETE PROFESIONISTE’ din RUSIA va fi trimis acasă!

Selecţionerul unei echipe de la Mondial pune piciorul în prag: Cine va fi prins cu 'FETE PROFESIONISTE' din RUSIA va fi trimis acasă!

Decizie radicală luată de antrenorul echipei naţionale a Nigeriei, germanul Gernot Rohr.
Acesta şi-a avertizat elevii că vor fi excluşi din lot dacă vor aduce prostituate la hotel.

Selecţionerul i-a anunțat pe jucători că familiile îi pot vizita după meciuri. „Va fi o atmosferă relaxată în anumite momente. Soțiile și copiii vor veni la hotel. Fiecare internațional are camera lui, deci nu va fi o problemă pentru membrii familiei, pot sta să și mănânce alături de noi”, a spus Rohr, potrivit gsp.ro.
„Nu accept fete din Rusia. Profesioniste”, a avertizat însă tehnicianul. Cine va încălca această regulă de disciplină va fi trimis acasă.

Neamţul a acceptat totuşi să facă o excepţie pentru rusoaica Olga Diacenko, iubita căpitanului Obi Mikel. Ea va putea intra în cantonament, împreună cu cele două fetițe gemene.

Ultima oră
13:01 - Acuzații grave din partea sindicaliștilor, la adresa directorului CFR: „Ne-a mințit și pe noi de atâtea ori”
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”
11:50 - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor: Cine va mai face rabat de la normele de siguranță în transportul feroviar va suporta consecințele (VIDEO)
11:33 - Ministrul Eduard Novak se pregătește de Jocurile Paralimpice. Când revine pe pistă
11:20 - Bătaie între maimuțe, pe o șosea din Thailanda. Animalele nu mai primesc mâncare din cauza restricțiilor (VIDEO)