Panică în Qatar cu Leo Messi! Posibila accidentare a starul argentinian a declanşat o adevărată furtună

Panică în Qatar cu Leo Messi! Posibila accidentare a starul argentinian a declanşat o adevărată furtună
Sursa Foto: Instagram/@leomessi

Posibila accidentare a lui Leo Messi a declanşat o adevărată furtună la Doha.

După ce a apărut informația cum că starul sud-american s-a antrenat separat de echipă, pe internet au circulat fotografii cu Messi de la antrenamentul oficial de luni, ultimul înainte de debutul la Mondialul din Qatar, notează fanatik.ro.

Furtună după vestea că starul argentinian ar putea fi accidentat

Leo Messi va lua startul în a cincea sa Cupă Mondială din carieră, sperând ca de această dată să câştige trofeul suprem.

Mai mult decât atât, interesul pentru starul argentinian la acest turneu final este enorm, nu doar din partea argentinienilor, ci a întregii lumi.

La antrenamentul oficial dinaintea confruntării cu Arabia Saudită a apărut o poză cu glezna foarte umflată a lui Leo Messi, motiv ce a declanşat o adevărată furtună printre fani, media şi organizatori.

Leo Messi și-a calmat fanii: Nu am nicio problemă medicală!

Cu toate că posturile TV din întreaga lume au început să relateze subiectul care a stârnit agitație, Leo Messi a asigurat că se simte foarte bine și este gata pentru turneul final din Qatar.

„Nu am nicio problemă medicală. Am auzit zvonuri că aş fi ratat o parte a antrenamentului sau am ieşit din antrenament. Nu, este doar precauţie. Nimic în neregulă cu mine. Voi juca”, a spus starul argentinian la conferinţa de presă premergătoare meciului, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe