Pe cine vrea Dumitru Dragomir să aducă selecționer la echipa națională: „Îi plătesc eu salariul. Îi dau 20.000 de euro pe lună, timp de un an”

Pe cine vrea Dumitru Dragomir să aducă selecționer la echipa națională: „Îi plătesc eu salariul. Îi dau 20.000 de euro pe lună, timp de un an”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Victor Pițurcă ar fi mai potrivit pentru postul de selecționer al echipei naționale decât Edi Iordănescu.

Cu Edi Iordănescu la cârmă, prima reprezentativă a pierdut trei din cele patru meciuri pe care le-a jucat în Liga Națiunilor și este ultima într-o grupă cu Bosnia și Herțegovina, Muntenegru și Finlanda, fiind în pericol să retrogradeze în liga C valorică. Cel mai dureros rezultat a fost înregistrat marți, când „tricolorii” au fost umiliți de selecționata muntenegreană la București, scor 0-3.

După înfrângerea cu Muntenegru, a doua în interval de 10 zile, Federația Română de Fotbal și-a reafirmat oficial sprijinul pentru Edi Iordănescu. Pe de altă parte, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a recunoscut că „aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi și că suntem departe de ținta stabilită”.

Dumitru Dragomir îl vrea pe Victor Pițurcă înapoi la echipa națională

„Dacă pleca Iordănescu, era una, dar nu trebuia demis. Eu l-am sfătuit să plece. Trebuie să aducă un profesionist, unul cu performanță în spate, unul care are calificări. Sunt atâția. Chiar dacă sunt bătrâni. Dacă au minte, de ce să nu îi pună? Alții afară caută bătrânii, iar noi îi ducem la cimitir.

Îi plătesc eu salariul lui Pițurcă. Îi dau 20.000 de euro pe lună, timp de un an. Poate mai găsesc pe cineva, pe Viorel Păunescu, Giovanni Becali, pe Borcea sau Nețoiu și îi dăm 40.000.

Mă, dacă Pițurcă nu califică echipa, să mă împușcați, mă fraților! Omul sfințește locul, bă. Băi fraților, ne-a calificat de trei ori și nu îl pui măcar consilier? Din acești tineri, Pițurcă scoate sigur 2-3”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena, potrivit GSP.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe