Portarul echipei Sao Paulo a marcat al 100-lea gol din carieră

Portarul echipei Sao Paulo a marcat al 100-lea gol din carieră
Foto: equaliserfootball.com

Portarul golgeter brazilian, Rogerio Ceni, a marcat al 100-lea gol din carieră, duminică, la meciul de pe teren cu Corinhtians, scor 2-1, informează Gazeta Sporturilor.

Rogerio Ceni a reușit să înscrie din lovitură liberă, în minutul 58, aducând astfel prima victorie din 2007 echipei Sao Paolo.

Portarul în vârstă de 38 de ani a transformat 44 de penaltiuri și a marcat 56 de goluri din lovitură liberă. El a înscris de 47 de ori în campionatul Brazilei, 31 în campionatul din Sao Paolo, trei la turneul de la Rio, două în Cupa Brazilei și resul în alte competiții naționale și internaționale. Primul gol reușit de Ceni a fost în 1997, pe 15 februarie.

Potrivit sursei precizate, portarul brazilian a câștigat cu Sao Paolo de două ori la Copa Libertadores, o dată Supercupa Sud-americană, o dată Cupa Intercontinentală și de trei ori titlul în Brazilia.

Rogerio Ceni, al 100-lea gol din carieră

Ultima oră
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)