Premiile FIFA ‘The Best’: Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Premiile FIFA 'The Best': Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Mijlocaşul croat Luka Modric a primit luni seară premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, în cadrul Galei ”The Best”, organizată la Londra de Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA).
Modric (33 ani) l-a detronat astfel pe portughezul Cristiano Ronaldo, câştigătorul primelor două ediţii, în 2016 şi 2017.

Pe locul al treilea s-a clasat egipteanul Mohamed Salah, finalist cu Liverpool în Liga Campionilor.

Modric, desemnat şi cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Rusia, în iulie, a primit distincţia din mâinile preşedintelui FIFA, Gianni Infantino.

”Este o mare onoare şi un sentiment frumos să mă aflu aici cu acest trofeu incredibil în mână. Îi felicit pe Cristiano (Ronaldo, n.r.) şi pe Salah pentru un sezon excelent.(…)
Acest premiu nu este doar al meu, este şi al coechipierilor de la Real Madrid şi din naţionala Croaţiei, al antrenorilor mei şi al tuturor celor fără de care nu ar fi fost posibil. Vreau să mulţumesc familiei mele, fără susţinerea căreia nu aş fi fost aici. Vreau să spun că echipa Croaţiei din 1998, care a terminat pe locul al treilea la Cupa Mondială, a fost inspiraţia mea. Acum sper că vom fi o inspiraţie pentru generaţiile care vin”, a spus Modric, potrivit Agerpres.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Youtube)