Probleme pentru Contra. Răzvan Marin a părăsit antrenamentul oficial al naționalei

Probleme pentru Contra. Răzvan Marin a părăsit antrenamentul oficial al naționalei

Răzvan Marin a părăsit mai devreme antrenamentul oficial al României de dinaintea partidei cu Muntenegru, de marți, din Liga Națiunilor, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.

Așadar, în timpul antrenamentului oficial, desfășurat luni seara, la Podgorica, Răzvan Marin a acuzat dureri la glezna dreaptă după ce a suferit o entorsă la ultimul antrenament de dinaintea plecării spre Muntenegru. Prin urmare, mijlocașul lui Standard s-a văzut nevoit să părăsească pregătirea oficială pentru partida care va decide configurația finală a grupei din care mai fac parte Serbia și Lituania.

Antrenamentul oficial a durat o oră şi s-a desfăşurat pe o ploaie măruntă, timp în care selecţionerul Cosmin Contra şi staff-ul său au pus accent pe jocul de posesie şi finalizări.

Contra nu va putea conta în Muntenegru pe fundaşul dreapta Romario Benzar, care s-a accidentat în finalul partidei cu Lituania (3-0). Jucătorul echipei FCSB a suferit o întindere musculară în ultimele minute ale meciului de la Ploieşti.

Naţionala României întâlneşte marţi, de la ora 21.45 (ora României), echipa Muntenegrului, la Podgorica, în ultimul său meci din Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor. De la aceeaşi oră are loc şi partida Serbia – Lituania, la Belgrad. România are nevoie de o victorie sau egal pentru a-şi asigura locul secund în grupă, iar dacă va câştiga şi Serbia va face cel mult egal România va termina pe prima poziţie.

Câştigătoarea grupei va promova în al doilea eşalon valoric şi va merge la un baraj pentru calificarea la EURO 2020. În cazul în care Serbia va câştiga grupa, dar va obţine calificarea în urma preliminariilor EURO 2020, echipa de pe locul secund îi va lua locul la barajul pentru Campionatul European de peste doi ani.