Reacție de la Guvern, după ce 6 jucători de la Dinamo au fost infectați cu noul coronavirus. Ce se întâmplă cu ultimele 3 etape din play-off

Reacție de la Guvern, după ce 6 jucători de la Dinamo au fost infectați cu noul coronavirus. Ce se întâmplă cu ultimele 3 etape din play-off
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a reacționat după ce 6 jucători de la Dinamo București au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Oficialul Guvernului recomandă cluburilor din competiția internă cantonamentul în izolare.

„Aș recomanda cluburilor, dacă vor să termine această competiție într-un mod foarte sigur, să se gândească la posibilitatea revenirii în cantonament cu izolare. Mai sunt foarte puține meciuri și poate ar fi o măsură în plus ca să putem să aducem această competiție la capăt. Îmi doresc ca toate competițiile să se termine pe teren și mi-aș dori să încerce să se protejeze pe această fază finală, ca să aducem acest număr de cazuri către zero”, a declarat Ionuț Stroe la DigiSport.

Mesajul lui Ionuț Stroe, transmis de LPF către cluburi

Recomandările ministrului sunt luate în serios la LPF. Justin Ștefan, secretarul general, a comentat pe marginea acestui subiect.

„E clar că vom transmite și noi. Vom prelua mesajul lui Ionuț Stroe și vom transmite tuturor cluburilor să încerce să găsească soluții în această perioadă, pentru a sta în izolare sau în cantonament, pentru a putea termina competiția în condiții bune, mai ales că la play-off este și acel termen limită, de 3 august”, a punctat Ștefan pentru sursa citată.

Pentru play-off au mai rămas de disputat doar 3 etape, în timp ce în play-out, majoritatea cluburilor mai au de jucat 5 etape, două echipe 6 etape, iar Dinamo, 7 partide.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro…mobilat. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunță că 200.000 de noi recruți au ajuns în forțele armate ruse
17:13 - Consiliul Federației Ruse a votat anexarea. Mai urmează doar semnătura lui Putin