`Regele` Hagi era să provoace un RĂZBOI CIVIL pe străzile Turciei (VIDEO)

`Regele` Hagi era să provoace un RĂZBOI CIVIL pe străzile Turciei (VIDEO)
foto: Hepta.ro / Olycom / OLYCOM

Giovanni Becali a vorbit în premieră despre un episod mai puțin cunoscut din cariera lui Gheorghe Hagi. Cel mai mare fotbalist român din istorie a fost la un pas să ia parte la trădarea secolului în fotbalul turc.

Este deja cunoscut atașamentul ultrașilor de la Galatasaray față de Gheorghe Hagi. „Regele” rămâne și astăzi cel mai iubit jucător străin care a îmbrăcat vreodată tricoul „cim bom bom”, fiind considerat drept turc de o bună parte din fanii fervenți ai Galatei.

În perioada în care a evoluat pentru Galatasaray, adică între anii 1996 și 2001, agentul Becali l-a propus rivalei de moarte Fenerbahce, în condițiile în care gruparea lui Hagi întârzia mai mereu cu obligațiile financiare. Răspunsul oficialilor de la Fener a fost unul de-a dreptul fabulos și subliniază măreția „Regelui”.

„Galatasaray a plătit bani cu duiumul pe Hagi și Popescu dar întârziau uneori. Trecuseră vreo 4 luni atunci. Hagi câștiga și 3, 4, 5 milioane pe an atunci.

Atunci m-am dus la Fenerbahce și le-am spus: «Vreți să facem o bombă?». Șefii de acolo se gândeau, dar au zis că «trebuie să vorbim cu toată poliția, să luăm o casă undeva departe. Iese război civil aici».

Apoi am mers și i-am spus lui Fatih Tarim, antrenorul de atunci, că îl iau pe Hagi și plec. Aveam clauză în contract. Terim a chemat pe toată lumea. A doua zi au intrat banii”, a declarat Giovanni la TV Telekom Sport, potrivit gsp.ro.