Rezultatele Galei de la Montreal: Lupte tensionate şi KO-uri spectaculoase!

Rezultatele Galei de la Montreal: Lupte tensionate şi KO-uri spectaculoase!
Foto: B1 TV

Cea mai aşteptată gală de box a momentului şi-a deschis porţile după miezul nopții, la Arena „Bell Center” din Montreal. Cap de afiş a fost meciul dintre Lucian Bute şi Brian Magee, partidă dominată şi câştigată de pugilistul român. Gala a fost plină de momente tensionate şi Knock-Out-uri spectaculoase. Un alt boxer român, Viorel Simion, a urcat de asemenea în ring, în al treilea meci al serii, reuşind să obţină o nouă victorie.

Întreaga Gală de la Montreal a fost difuzată în direct şi în exclusivitate pentru România de postul B1 TV. Duminică, de la ora 21:00, acelaşi post de televiziune difuzează reluarea întregului eveniment, primele două meciuri difuzate fiind cele ale lui Lucian Bute şi Viorel Simion.

Show-ul a început pe B1 TV la ora 00:00, cu o ediţie maraton intitulată „Un campion pentru România”. Nelu Barbu i-a avut ca invitaţi în studio pe fostul campion mondial de box Mihai Leu şi pe jurnaliştii Mihai Craiu şi viorel Sima, care au comentat pe marginea tuturor partidelor programate la Montreal.

KO în a doua rundă

Prima partidă a început în jurul orei 1:00, ora României, şi a fost  disputată între Sebastian Gauthier şi Jovanny Soto-Ramirez.

Meciul dintre cei doi era programat să dureze între 8 şi 10 runde. Aceasta s-a încheiat, însă, în a doua rundă, după ce Soto-Ramirez a fost făcut Knock-Out de Gauthier. Canadianul şi-a obţinut, astfel, victoria cu numărul 20.

Sebastian Gauthier avea deja în palamares 12 KO din 19 victorii, însă a suferit şi două înfrângeri. Adversarul său mexican a mai fost înfrânt de 13 ori, reuşind să încheie 23 de meciuri prin KO şi să câştige alte şase la scor. Un alt meci disputat de Ramirez s-a încheiat cu remiză.

Imediat după partida Gauthier – Soto-Ramirez, în ring au urcat pugiliştii Schiller Hyppolite şi Patrick Tessier, ambii din Canada. După ce a fost îngenuncheat încă din prima repriză, Tessier nu şi-a mai revenit până la finalul celor patru runde, astfel că Schiller Hyppolite a obţinut victoria la scor.

Aceasta este cea de-a 13-a înfrângere a lui Tessier, care nu a reuşit să obţină în cariera sa profesionistă decât patru victorii, dintre care două prin KO. Alte două partide le-a încheiat cu remiză.

Viorel Simion îl învinge pe Pedro Navarrete

Cea de-a treia luptă a serii s-a dat între românul Viorel Simion, de 29 de ani, şi mexicanul Pedro Navarrette, în vârstă de aproape 30 de ani. Pugilistul român a obţinut victoria la scor, cu 76-74, după opt runde relativ echilibrate.

Vezi AICI cum s-a desfăşurat partida Simion – Navarette

Supranumit „Bombardierul”, Viorel Simion nu a înregistrat până acum nicio înfrângere, având în palmares 12 victorii, din care cinci obţinute prin Knock-Out. La rândul său, boxerul mexican a câştigat 25 de partide, însă a avut şi 10 înfrângeri. Totodată, trei dintre meciurile pe care le-a disputat s-au încheiat la egalitate.

Imediat după partida disputată de Simion şi Navarette, în ring au urcat canadianul Benoit Gaudet – cu 23 de victorii la activ, 10 KO şi două înfrângeri – şi mexicanul Adrian Verdugo – 14 victorii, 11 KO, trei înfrângeri şi o remiză. Partida a fost câştigată de Gaudet, după ce s-au disputat toate cele opt runde programate.

După o pauză de câteva minute, au urcat apoi în ring Vanes Martirosyan, din California şi Bladimir Hernandez, din Mexic. Partida s-a încheiat cu un Knock-Out, după doar două runde, cel care a dat lovitura de graţie fiind Martirosyan.

Americanul nu a suferit până acum nicio înfrângere şi are 28 de victorii în palamares, din care 17 câştigate prin KO. Adversarul său mexican a pierdut, în schimb, alte patru partide până acum. Din 18 victorii, 16 le-a obţinut prin KO.

De la 30 KO, la înfrângere în prima rundă

Lupta dintre Martirosyan şi Hernandez a marcat jumătatea Galei de la Montreal. Un meci mai tensionant era aşteptat să fie cel dintre canadianul Pier-Olivier Côté şi mexicanul Michael Lozada. Acesta din urmă are la activ un mai puţin de 30 de victorii obţinute prin KO, la care se adaugă alte şapte câştigate la scor. Pe lângă această performanţă, Lozada a suferit şi şapte înfrângeri,iar un meci l-a încheiat la egalitate.

În ciuda palmaresului său impresionant, pugilistul mexican a fost dominat încă din primele secunde ale luptei. Până la finalul primei runde, Lozanda a fost trântit de trei ori.

Vezi aici mai multe despre partida Côté – Lozada

Pier-Olivier Côté a obţinut până acum numai victorii. Din cele 14  meciuri disputate, nouă le-a câştigat prin Knock-Out.

În programul iniţial al galei mai figurau încă două meciuri, care însă nu s-au mai disputa, sâmbătă seară. Este vorba despre lupta dintre boxerii canadieni Colin Fish şi Juan Sanchez şi cea dintre  Renan St-Juste, din Canada şi Fulgencio Zuniga, din Columbia.

Vezi AICI meciul dintre Lucian Bute şi Brian Magee

Duminică seara, B1 TV va transmite în reluare întreaga Gală de la Montreal, de la ora 21:00, începând cu meciurile pugiliștilor români Lucian Bute și Viorel Simion.

Ultima oră
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - Centrul European pentru Controlul Bolilor avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie