Rică Răducanu, momente grele din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul mare portar se teme să mai iasă din casă: „Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită”

Rică Răducanu, momente grele din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul mare portar se teme să mai iasă din casă: „Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fostul mare portar Rică Răducanu, astăzi în vârstă de 75 de ani, a vorbit despre clipele de cumpănă prin care trece din cauza pandemiei de COVID-19. „Legenda” Rapidului se teme să mai iasă din casă, iar cumpărăturile esențiale i le face fiul său, transmite GSP.ro.

Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, trăiește momente grele din cauza pandemiei de COVID-19

Rică Răducanu fusese diagnosticat cu COVID-19 în debutul anului și a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, de unde avea să fie externat cu puțin timp înainte de incendiul tragic de pe 29 ianuarie.

„Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită. Unde te uiți, la orice televiziune, numai de morți auzi. Mi-e și frică să mai ies din casă. L-am rugat pe fiu-miu să ne aducă alimentele de bază, ca să am cu ce trăi”, a spus fostul mare portar al Rapidului, potrivit playsport.ro.

Rică Răducanu spune că nu iese nici măcar în fața casei.

„Ies doar prin curte să mă mai plimb, nici măcar în fața casei. Nu credeam că voi trăi asemenea timpuri nenorocite. Nici cu cine să mai vorbesc nu mai am. Că mai mulți din generația mea s-au dus deja! Plus că timpurile s-au schimbat. Nu mai sunt aceiași oameni, nici cartierul nu mai e ce a fost cândva și nici fotbalul. Dar asta stă, probabil, în firea lucrurilor!”, a adăugat primul portar din istorie prin în ofsaid.

Urmăriți B1TV.ro și pe