România s-a calificat la Campionatele Europene de handbal feminin "under 17"

România s-a calificat la Campionatele Europene de handbal feminin "under 17"
Foto: brasov2u.ro

Echipa de handbal feminin „Under 17” a României s-a calificat duminică, de pe primul loc din Grupa a VI-a la Campionatele Europene din Cehia, învingând pe teren propriu formaţia Olandei, cu scorul de 27-21 (14-13), informează Mediafax.

La finalul partidei, antrenorul Seviştean Popa a declarat că speră ca până la turneul final din Cehia echipa să fie pregătită din toate punctele de vedere.

„Până la Campionatele Mondiale mai avem mult de lucru. S-a văzut şi astăzi faptul că mai sunt unele probleme. Oricum, le felicit pe fete că au reuşit să treacă peste momentele mai grele şi că au reuşit să termine grupa de calificare pe primul loc. Sper să ne punem la punct până la debutul Campionatelor Europene”, a afirmat Seviştean Popa.

Portarul Denisa Dedu, a precizat că speră la un rezultat cât mai bun la Europene: „Mă bucur că am reuşit să ne calificăm de primul loc al grupei. A fost un meci greu cu Olanda, dar până la urmă am reuşit să câştigăm. Sper să facem o figură frumoasă la europene”.

România şi Olanda s-au calificat în tuneul final la Campionatelor Europene de handbal feminin Under 17, ce vor avea loc în Cehia.