Ronaldo, victimă colaterală în “bunga, bunga” lui Berlusconi: Ruby îl acuză că a plătit-o pentru sex

Ronaldo, victimă colaterală în “bunga, bunga” lui Berlusconi: Ruby îl acuză că a plătit-o pentru sex

Marocana Karima El Mahroug, cunoscută sub numele de “Ruby”, a declarat în faţa procurorilor care anchetează dosarul “Rubygate” al premierului Italian Silvio Berlusconi că a întreţinut relaţii sexuale şi cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Potrivit The Sun, acesta este acuzat că a plătit-o pe tânără pentru favoruri sexuale, în timp ce aceasta era încă minoră.

Karima susţine că l-a cunoscut pe fotbalistul portughez al echipei spaniole Real Madrid într-un club de noapte din Milano, în ianuarie 2010. Ulterior, cei doi au închiriat o cameră de hotel, unde au petrecut restul nopţii.

Când s-a trezit, povesteşte tânăra, portughezul nu mai era în cameră şi îi lăsase 4.000 de euro. Gestul a supărat-o atât de tare încât ar fi turnat şampanie pe fotbalist în momentul în care l-a revăzut într-un alt club.

În apărarea sa, Cristiano Ronaldo neagă povestea spusă de Ruby şi susţine că este din nou “victima minciunilor de presă”.

„Nu am întâlnit-o niciodată pe această femeie. În perioada despre care vorbeşte ea, eu eram la Madrid, la antrenamente”, a declarat fotbalistul portughez.

În Italia, vârsta la care se poate face sex având consimţământul partenerului este 14 ani. Plata serviciilor sexuale, însă, este ilegală până la 18 ani.

Legătura între Silvio Berlusconi și Karima El Mahrong a început de la un scandal în care omul politic  a fost cercetat pentru întreținere de relații sexuale cu minore și abuz în funcție. Atât Berlusconi, cât și El Mahrong neagă acuzațiile, admițând că dineurile la care cei doi au fot prezenți au decurs normal.

„Rubygate” este al treilea scandal sexual în care este implicat prim-ministrul italian, după cazurile Noemi – o minoră a cărei frecventare a dus la divorțul cu soția sa – și D’Addario, o prostituată care a povestit cum a petrecut o noapte intimă cu Berlusconi.

Ultima oră
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri