Ronaldo, victimă colaterală în “bunga, bunga” lui Berlusconi: Ruby îl acuză că a plătit-o pentru sex

Ronaldo, victimă colaterală în “bunga, bunga” lui Berlusconi: Ruby îl acuză că a plătit-o pentru sex

Marocana Karima El Mahroug, cunoscută sub numele de “Ruby”, a declarat în faţa procurorilor care anchetează dosarul “Rubygate” al premierului Italian Silvio Berlusconi că a întreţinut relaţii sexuale şi cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Potrivit The Sun, acesta este acuzat că a plătit-o pe tânără pentru favoruri sexuale, în timp ce aceasta era încă minoră.

Karima susţine că l-a cunoscut pe fotbalistul portughez al echipei spaniole Real Madrid într-un club de noapte din Milano, în ianuarie 2010. Ulterior, cei doi au închiriat o cameră de hotel, unde au petrecut restul nopţii.

Când s-a trezit, povesteşte tânăra, portughezul nu mai era în cameră şi îi lăsase 4.000 de euro. Gestul a supărat-o atât de tare încât ar fi turnat şampanie pe fotbalist în momentul în care l-a revăzut într-un alt club.

În apărarea sa, Cristiano Ronaldo neagă povestea spusă de Ruby şi susţine că este din nou “victima minciunilor de presă”.

„Nu am întâlnit-o niciodată pe această femeie. În perioada despre care vorbeşte ea, eu eram la Madrid, la antrenamente”, a declarat fotbalistul portughez.

În Italia, vârsta la care se poate face sex având consimţământul partenerului este 14 ani. Plata serviciilor sexuale, însă, este ilegală până la 18 ani.

Legătura între Silvio Berlusconi și Karima El Mahrong a început de la un scandal în care omul politic  a fost cercetat pentru întreținere de relații sexuale cu minore și abuz în funcție. Atât Berlusconi, cât și El Mahrong neagă acuzațiile, admițând că dineurile la care cei doi au fot prezenți au decurs normal.

„Rubygate” este al treilea scandal sexual în care este implicat prim-ministrul italian, după cazurile Noemi – o minoră a cărei frecventare a dus la divorțul cu soția sa – și D’Addario, o prostituată care a povestit cum a petrecut o noapte intimă cu Berlusconi.