Rugbyștii de la RC Grivița și Sportul Studențesc, gest solidar pentru oamenii străzii. Aceștia au donat haine și mâncare (VIDEO)

Rugbyștii de la RC Grivița și Sportul Studențesc, gest solidar pentru oamenii străzii. Aceștia au donat haine și mâncare (VIDEO)
Foto: B1TV

Rugbiştii de la RC Grivița au arătat că ştiu lecţia solidarităţii. Impresionaţi că oamenii străzii abia mai pot respira din cauza gerului, jucătorii le-au donat acestora haine groase şi mâncare, conform B1TV.

Sportivii au vrut ca gestul lor să fie urmat şi de alţii şi au lansat o provocare. Iar dorinţa li s-a îndeplinit. Şi cei de la Sportul le-au urmat exemplul şi au întins o mână de ajutor oamenilor fără adăpost.

Chiar dacă afară gerul aproape că îţi tăia respiraţia, rugbyştii de la RC Grivița nu au stat pe gânduri şi le-au sărit în ajutor oamenilor străzii. Au mers la Gara de Nord din Capitală şi le-au dus celor care nu se pot bucura de căldură haine groase, dar şi mâncare.

Rugbyştii au lansat şi o provocare. „Griviţa înseamnă mai mult decât rugby. Îi invităm pe prietenii noştri de la Sportul la un gest umanitar”, au spus aceștia.

Iar cei de la Sportul nu au stat pe gânduri. Au pus mână de la mână, au strâns alimente şi haine, apoi le-au împărţit celor fără adăpost

„Suntem echipa Sportul Studențesc și provocăm în continuare Dinamio București să facă acelaşi lucru”, au spus la rândul lor jucătorii Sportului Studențesc.

Gestul umanitar al jucătorilor a strâns sute de like-uri și comentarii pe Facebook. Oamenii i-au felicitat și le-au mulţumit pentru iniţiativă.

Rugbyștii de la RC Grivița și Sportul Studențesc, gest solidar pentru oamenii străzii

#DIRECT_ONE_zv2oxo#  

Ultima oră
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor