Sancțiune aspră luată de WTA împotriva Serenei Williams

Sancțiune aspră luată de WTA împotriva Serenei Williams
Foto: rollingstone.com

Decizia jucătoare de tenis Serene Williams, de a se retrage din Turneul Campioanelor (Beijing și Singapore) poate aduce o sancțiune foarte aspră din partea WTA pentru cunoscuta jucătoare, transmite ziare.com.

Ocupanta locului unu din clasamentul WTA s-a retras din Turneul Compioanelor invocând o accidentare, dar WTA intenționează să o sancționeze din cauza acestui lucru. Aceasta ar urma să plătească o amendă record, în valoare 1.175.000 de dolari și să fie suspendată din turneele din Australia, de la începutul anului 2016, de la Brisbane și Sydney.

WTA dorește să ia aceste măsuri din cauza faptului că Serene Williams nu a participat la numărul obligatoriu de turnee într-un an, aceasta lipsind de la mai multe turnee mai puțin importante în defavoarea turneelor cu premii mai mari.

Aceasta a disputat doar 11 turnee în acest an, iar acest lucru o face să fie jucătoarea cu cele mai puține turnee disputate din top 20.

Ultima oră
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate