Scandal în box: Derek Chisora s-a luat la bătaie cu David Haye la o conferință de presă (VIDEO)

Scandal în box: Derek Chisora s-a luat la bătaie cu David Haye la o conferință de presă (VIDEO)
Foto: bbc.co.uk

Pugilistul britanic Derek Chisora a fost reținut, duminică, de poliția din Munchen după ce acesta s-a bătut cu compatriotul său David Haye în timpul unei conferințe de presă, informează BBC.

După meciul dintre Vitali Klitschko și Derek Chisora, încheiat cu victoria ucrainieanului la puncte, a urmat o conferință de presă la care și-a făcut apariția și David Haye. După câteva replici dure, Chisora și Haye s-au luat la bătaie, iar până la o încăierare generală nu a mai fost decât un pas.

Poliția i-a reținut pe Chisora și antrenorul lui, Don Charles, în timp ce se pregăteau să se urce într-un avion care mergea spre Marea Britanie. David Haye este căutat de autorități, după ce acesta nu s-a mai prezentat la hotelul unde era cazat.

Sâmbătă seară, la Munchen, Vitali Klitschko și-a păstrat titlul WBC la categoria grea, după ce l-a învins pe britanicul Dereck Chisora la puncte. Cei trei arbitri-judecători l-au considerat câştigător pe Klitschko în unanimitate: 118-110, 118-110, 119-111.

Doi grei ai boxului s-au luat la bătaie la o conferință de presă

Embed: " />
Ultima oră
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară