Și campionii o dau în bară: Boris Becker, declarat FALIT de o instanță din Londra

Și campionii o dau în bară: Boris Becker, declarat FALIT de o instanță din Londra

Boris Becker a fost declarat falit de o instanță din Londra, după cum informează Dailymail.

Cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon (la 17 ani – la ediția din 1985) este dator o sumă considerabilă către unele bănci britanice.

Fostul jucător nu a fost prezent la audieri, fiind reprezentat de un avocat. Becker a cerut amânarea judecății cu 28 de zile, timp în care acesta să obțină ridicarea unei ipoteci de șase milioane de euro de pe o proprietate de-a sa din Spania.

Reprezentantul reclamanților nu a fost de acord cu un nou termen. Acesta a argumentat că pârâtul a mai cerut o amânare, la 28 aprilie, din același motiv și până în prezent nu au fost semne că Becker va putea să scape de ipotecă și să-și plătească apoi datoriile în Marea Britanie.

"Lasă impresia unui om care își bagă capul în nisip", a spus judecătoarea care se ocupă de acest caz.

"Nu e o persoană sofisticată atunci când vine vorba de finanțe", l-a apărat avocatul pe Becker.

În vârstă de 49 de ani, Boris Becker, fost numărul 1 mondial, are în palmares două titluri la Australian Open, trei la Wimbledon și unul la US Open, toate la simplu.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)