Simona Halep, imagini de senzație din Dubai! Masă în doi și relaxare la piscină. Cu cine își petrece timpul (GALERIE FOTO)

Foto: Instagram / Simona Halep

Simona Halep pare să profite din plin de timpul petrecut în Dubai, iar duminică a luat o pauză de la antrenamente și s-a relaxat la piscină și a mers la un restaurant.

Simona Halep se antrenează în Dubai, dar se și relaxează!

Fostul lider WTA a mers în Dubai alături de trei colaboratori – preparatorul fizic Fabien Cosmao, sparring partner-ul Vasile Antonescu și Mihai Pal de la clinca Kinetic Sport & Medicine, însă duminică pare să fi luat o pauză de la antrenamente. Simona Halep a mers la piscina de lângă hotelul Burj al Arab, potrivit Prosport.ro.

Cea mai titrată tenismenă a României a postat mai multe fotografii pe Instagram, iar una dintre ele dă de înțeles că a luat masa în doi. Deși nu se știe cu cine a mers la restaurant, în imagine pot fi observate două tacâmăuri, iar internauții s-au întrecut în speculații pe rețelele sociale, mai ales că într-o altă poză apare alături de francezul Fabien Cosmao.

„Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, au fost câteva dintre reacțiile utilizatorilor de pe Twitter.

Suspendată provizoriu din tenisul feminin după ce a fost depistată prezența unei substanțe interzise în organismul său, Simona Halep își așteaptă procesul de dopaj.

„Această suspendare provizorie se poate impune în două moduri. Fie prin prima notificare care se comunică sportivului sau notificare de punere sub acuzare, sau printr-o decizie separată. În cazul Simonei Halep s-a impus prin notificarea care i-a fost comunicată. Se organizează imediat o audiere, în regim de urgență, asta e terminologia din Codul Mondial Antidoping tocmai pentru a-i da posibilitatea sportivului să se apere.

În cazul în care ar fi folosit ceva contaminat fără știrea lui, nu era etichetat, nu ar fi bănuit, era de exemplu un sinonim al unei substanțe de pe lista interzisă și chiar dacă ar fi făcut tot posibilul să caute ingredientele, le verifica pe fiecare și acel sinonim al substanței nu apărea în lista interzisă, atunci sportivul nu avea acea vină totală și se putea ridica perioada de suspendare provizorie”, a explicat recent directoarea ANAD, Gabriela Andreiașu, pentru Sport Total FM.

Urmăriți B1TV.ro și pe