Simona Halep râvnește la aurul olimpic și la trofeul Fed Cup, dar n-ar renunța nici la al treilea Grand Slam din carieră / Numărul 3 mondial și-a făcut planuri și pentru 2024 (VIDEO)

Simona Halep râvnește la aurul olimpic și la trofeul Fed Cup, dar n-ar renunța nici la al treilea Grand Slam din carieră / Numărul 3 mondial și-a făcut planuri și pentru 2024 (VIDEO)
foto: Hepta.ro / SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Simona Halep, locul 3 mondial în tenisul feminin, a mărturisit că obținerea unei medalii de aur la Jocurile Olimpice i-ar încununa cariera. Chiar și așa, cu setea de performanță care o caracterizează, ea țintește și trofeul Fed Cup și nu ar renunța nici la câștigarea unui al treilea titlu de Grand Slam. În plus, românca recunoaște că și-ar dori să fie „portdrapel” și spune că în planul său este să participe și la Olimpiada din 2024.

Simona Halep, dublă-câștigătoare de Grand Slam, a fost protagonista semifinalei de Fed Cup din 2019, pe care „tricolorele” au pierdut-o dramatic în compania Franței. Clasată în prezent pe locul 3 în ierarhia WTA, ea este deținătoarea en-titre a Wimbledon, titlu pe care l-a câștigat în 2019,și s-a impus și la French Open 2018.

Simona Halep și-a trasat obiectivele. Ce spune despre aurul olimpic, trofeul Fed Cup și al treilea Grand Slam din palmares

„Am dat tot ce am putut la FedCup, e visul meu să câștig trofeul, eu zic că e posibil, avem echipă puternică, avem oameni care sunt cu sufletul la noi. N-aș renunța la al treilea turneu de Grand Slam, dar aș pune în fața lui trofeul FedCup.În fața lor, da, medalia de aur la Jocurile Olimpice, care ar închide o cutiuță, care e cariera mea de până acum.E foarte important să fiu portdrapel. Lupt să fac rezultate bune și să țin drapelul”, a declarat Simona Halep, miercuri,la Digi Sport.

Românca plănuiește să participe și la Jocurile Olimpice din 2024

A treia tenismenă a lumii a dezvăluit că intenționează să participe și la Olimpiada din 2024. Un alt obiectiv al său este să ajungă căpitan al echipei de Fed Cup.

„În planul meu este să joc și la Jocurile Olimpice din 2024. Sper să fiu și eu căpitan la FED Cup într-o zi. Nu neapărat după ce mă retrag, să fiu căpitan și în timpul carierei. Ar fi o onoare”, a recunoscut Simona Halep.

Urmăriți B1TV.ro și pe