Soția lui Kobe Bryant cere printr-un proces ca fotografiile de la accidentul lui Kobe Bryant să nu mai apară pe internet

Soția lui Kobe Bryant cere printr-un proces ca fotografiile de la accidentul lui Kobe Bryant să nu mai apară pe internet
Kobe Bryant, fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, și alți părinți și jucători s-au prăbușit cu elicopterul închiriat pe dealurile Calabasas, la vest de Los Angeles, sursă foto: captură YT

Vanessa Bryant „trăiește cu teama că ea sau copiii ei se vor confrunta într-o zi cu imagini îngrozitoare ale celor dragi pe internet”, se arată în proces.

Pozele cu Kobe Bryant mort nu ar trebui să fie văzute niciodată

Unele fotografii cu Kobe Bryant nu ar trebui să fie văzute niciodată, spune văduva sa, care cere despăgubiri de milioane nespecificate pentru pozele făcute cu cadavrul starului NBA care au fost puse în circulație după ce acesta a murit într-un accident de elicopter alături de fiica lor și de alte șapte persoane în 2020.

Procesul care are ca obiect violarea vieții private și a fost intentat de Vanessa Bryant împotriva șerifului și a pompierilor din comitatul Los Angeles a început miercuri la un tribunal districtual din SUA, foarte aproape de locul unde Kobe Bryant a jucat cea mai mare parte a carierei sale în echipa Lakers.

Vanessa Bryant susține că fotografiile nu au fost făcute în scopurile clasice cerute de o investigație.
„Doamna Bryant se simte lezată că adjuncții șerifului, pompierii și membrii publicului au privit cu ochii holbați imagini gratuite ale soțului și copilului ei decedat”, potrivit procesului.

Trăiește cu teama că ea sau copiii ei vor vedea într-o zi imaginile oribile pe internet

Kobe Bryant, fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, și alți părinți și jucători se îndreptau spre un turneu de baschet pentru fete când elicopterul lor închiriat s-a prăbușit pe dealurile Calabasas, la vest de Los Angeles. Oficialii federali de siguranță au dat vina pe o eroare umană.

Vanessa Bryant a dat în judecată și compania care a închiriat elicopterul.
Oficialii au susținut că Bryant a suferit suferințe emoționale din cauza deceselor, nu și a fotografiilor, care au fost șterse la ordinul șerifului Alex Villanueva.

Aceștia au declarat că fotografiile nu au apărut niciodată în mass-media, pe internet și nu au fost diseminate public în alt mod și că procesul speculează prejudiciul pe care l-ar putea suferi și că soția lui Kobe Bryant încearcă să stoarcă bani.

Urmăriți B1TV.ro și pe