Tenis: Horia Tecău a urcat pe locul 3 în clasamentul mondial ATP de dublu

Tenis: Horia Tecău a urcat pe locul 3 în clasamentul mondial ATP de dublu
Foto: onlinesport.ro

Tenismenul român Horia Tecău a urcat două locuri, fiind în prezent pe locul 3, în clasamentul mondial de dublu publicat, luni, de ATP, potrivit Mediafax.

Dublul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a coborât trei poziţii, până pe locul 8, în clasamentul pe 2016.

Echipa nu a participat în nicio competiţie săptămâna trecută, însă a profitat de faptul că gemenii Bryan au pierdut finala turneului de la Delray Beach.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în semifinale la Rotterdam și au ajuns în semifinalele turneului de la Doha. Aceștia au pierdut în primul tur la Sydney şi au fost eliminaţi în sferturile de finală ale competiţiei de Mare Şlem Australian Open.

Cuplul alcătuit din tenismenul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost desemnat cap de serie numărul unu în proba de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), care începe luni şi e dotat cu premii totale de 2.249.215 dolari. Perechea Florin Mergea – Rohan Bopanna (România – India) este a doua favorită a competiţiei. În runda inaugurală, Tecău şi Rojer vor juca împotriva perechii Guillermo Garcia-Lopez (Spania)/Viktor Troicki (Serbia). Mergea şi Bopanna vor juca în primul tur contra cuplului Daniel Nestor (Canada)/Radek Stepanek (Cehia).

Ultima oră