Tenis: Tecău și Mergea vor juca sâmbătă pentru prezența în finala Turneului Campionilor

Tenis: Tecău și Mergea vor juca sâmbătă pentru prezența în finala Turneului Campionilor
Foto: dcnews.ro

Românii Florin Mergea și Horia Tecău luptă astăzi pentru o performanță istorică-prezența în finala Turneului Campionilor. 

Ambii vor juca două meciuri grele în penultimul act. Tecău care a câștigat toate cele 3 meciuri din faza grupelor alături de olandezul Julian Rojer a câștigat grupa, va da peste frații americani Bryan, mării favoriți ai competiției. 

În ultimul meci din grupe, Tecău și Rojer s-au impus în două seturi în fața dublului francez, Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.
 
Pentru perechea româno-olandeză a fost și o mică revansă după ce francezii îi eliminaseră în urmă cu două luni în sferturile de finală de la US Open. Tecău și Rojer vor juca în penultimul act al competiției impotirva fraților Bryan. 

„Am urmărit meciul fraților Bryan de ieri. Formează cea mai bună echipă din ultimii ani, dar cred că avem o sansă bună mâine și cred că îi vom învinge”, a declarat Tecău.

În cealaltă semifinală de la Turneul Campionilor va juca și Florin Mergea , alături de partenerul său, indianul Rohan Bopanna.