Un fost stelist, condamnat să restituie o sumă importantă de bani. Vestea a venit chiar în timp ce se afla în cantonamentul echipei Naționale (FOTO)

Un fost stelist, condamnat să restituie o sumă importantă de bani. Vestea a venit chiar în timp ce se afla în cantonamentul echipei Naționale (FOTO)

Un fost stelist a fost condamnat să restituie o sumă importantă de bani, sumă pe care o obținuse după ce fusese premiat în urma rezultatelor de pe teren, potrivit Cancan.

Mai exact, Alin Toșca este obligat să restituie suma de 4.000 de lei, acesta fiind dat în judecată de primarul din Năvodari.

Vestea că trebuie să dea înapoi acești bani a fost primită de Alin Toșca în cantonamentul echipei naționale.

Primarul din Năvodari l-a dat în judecată pe Alin Toșca înainte ca acesta să se transfere de la FCSB la Betis Sevilla, în Spania. Edilul a cerut judecătorilor ca Toșca să restituie suma de 4.000 de lei, iar magistrații au fost de acord cu solicitarea.

”Admite în parte cererea formulată de reclamantul Oraşul Năvodari prin Primar în contradictoriu cu pârâtul Toşca Alin Dorel. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 3,456 lei, reprezentând contravaloarea premiului acordat necuvenit în luna decembrie 2011 şi dobanda legală calculată prin raportare la această suma, începând cu data de 21.11.2016 până la data achitării debitului. Respinge ca neîntemeiatate capetele de cerere privind obligarea pârâtului la plata penalităţilor de întârziere şi a cheltuielilor de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.

Tags: