Universitatea Cluj – Arieșul Turda, 3-0, într-un meci amical

Universitatea Cluj - Arieșul Turda, 3-0, într-un meci amical
Foto: onlinesport.ro

Echipa Universitatea Cluj a câştigat meciul amical disputat sâmbătă împotriva formației Arieşul Turda, cu scorul de 3-0, în cadrul Ligii a II-a. Echipa clujeană a înscris primul gol în 44 minutul, prin Claudiu Niculescu. În minutul 60 Adrian Cristea a marcat cel de-al doilea gol, urmat de golul lui Vlad Morar din minutul 70.

Antrenorul formaţiei clujene, Ionuţ Badea, a declarat la final că jocul cu Turda a fost o repetiţie bună înaintea meciului cu Dinamo Bucureşti, din etapa următoare a Ligii I, programat vineri, 1 aprilie, la Mediaş.

Ionuț Badea i-a transmis lui Claudiu Niculescu, care a înscris cu un şut de la 25 de metri, că aşteaptă astfel de execuţii şi în meciurile oficiale.

„A fost o repetiţie bună înaintea următoarei partide oficiale, dar sunt conştient că meciul cu Dinamo nu va semăna deloc cu acesta. M-a bucurat execuţia lui Claudiu Niculescu de la primul gol. Claudiu e un jucător cu experienţă şi de mare calitate, sper să vedem astfel de goluri şi în partidele oficiale”, a declarat antrenorul.