Vești bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anunțul mult așteptat de patronul FCSB

Vești bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anunțul mult așteptat de patronul FCSB

Vești bune pentru Gigi Becali, de la Guvernul României. FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, anunță ministrul Ionuț Stroe.

Din partea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS), FCSB are „undă verde” pentru a disputa meciuri pe Stadionul Arcul de Triumf, teren pe care de-a lungul timpului s-au disputat meciuri de rugby.

„Nu putem vorbi despre a da la o parte rugby-ul de pe ‘Arcul de Triumf’. Cu siguranţă, nu. Este casa rugby-ului românesc, el va găzdui meciurile echipei naţionale, turneele, finalele campionatelor de rugby

Evident că prezenţa altor echipe, altor sporturi, acolo, nu poate fi îngrădită atâta timp cât acest obiectiv de 40 de milioane de euro este făcut din bani publici. Şi alţii, în condiţiile în care vor să plătească şi vor să închirieze acest bun din domeniul public, pot să o facă. Dar în niciun caz nu putem vorbi de eliminarea rugby-ului de acolo”, a declarat Stroe pentru Telekom Sport.

Federația Română de Rugby se opune vehement

Reacția lui Stroe vine după ce Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby s-a opus vehement cu privire la posibilitatea echipelor de fotbal să joace și să se antreneze pe „Arcul de Triumf”.

„Terenul nu poate fi folosit pentru fotbal”, a declarat Petrache.

În afară de FCSB, și Dinamo și-a manifestat interesul de a juca pe noua arenă, care este aproape gata, potrivit CNI.