Viitorul Constanța a câștigat CUPA ROMÂNIEI la fotbal! Băieții „Regelui” au întors soarta partidei și s-au impus la capătul unui meci INFERNAL

Viitorul Constanța a câștigat CUPA ROMÂNIEI la fotbal! Băieții „Regelui” au întors soarta partidei și s-au impus la capătul unui meci INFERNAL
foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTU

Viitorul Constanța a câștigat Cupa României la fotbal, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu, la capătul unui meci de-a dreptul nebun, în care echipa „Regelui” a fost condusă, dar a revenit, închizând partida dramatic, cu un gol în minutul 105+2.

IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ CARE A RENUNȚAT DE TOT LA HAINE! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO)

Alibec a fost cel care a deschis scorul, executând cu sânge rece o lovitură liberă din apropierea careului. Astfel, în minutul 41, Astra avea 1-0, scor cu care s-a intrat la cabine.

LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A MAI SUPORTAT DUREREA! A FĂCUT GESTUL EXTREM ÎN ÎNCHISOARE! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Ei, bine, după pauză, Viitorul a fost echipa care a avut inițiativa, astfel că în minutul 76, Ghiță a reușit să restabilească egalitatea. Scorul a rămas neschimbat până la sfârșitul timpului regulamentar, motiv pentru care a fost nevoie de alte două reprize suplimentare pentru tranșarea partidei.

MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

Rămasă în 10 oameni încă din minutul 81 după eliminarea lui Romario, Astra n-a mai contat practic în partidă. Acestea fiind spuse, în minutul 105+2, Eric – jucătorul relansat de Gică Hagi – a înscris golul izbăvitor pentru echipa de la malul Mării Negre. Viitorul s-a impus, ajutând-o astfel pe CSU Craiova, care va beneficia de locul suplimentar de Liga Europa.