11 copii și un adult au rămas blocați într-un carusel din Parcul Tei. Primarul Radu Mihaiu: Toate persoanele au fost evacuate în siguranță(VIDEO)

11 copii și un adult au rămas blocați într-un carusel din Parcul Tei. Primarul Radu Mihaiu: Toate persoanele au fost evacuate în siguranță(VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Un adult și 11 copii au trecut prim momente de panică duminică, când au rămas blocați într-un carusel din București. Incidentul s-a produs în roller-coaster-ul din Parcul Tei, situat în Sectorul 2, din cauza unei role de frânare care s-a blocat.

Din fericire, operatorul a sesizat din timp problema și a decis să oprească sistemul pentru evita pericolele. Mai apoi, acesta i-a coborât în siguranță pe cei blocați.

11 copii și un adult, blocați într-un carusel din Parcul Tei

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că nu a fost nimeni în pericol și că o echipă a Primăriei s-a deplasat la fața locului pentru investigații.

Roller coaster-ul din Parcul Tei merge cu o viteză de peste 40km/h, ajunge la o înălțime maximă de 21 de metri, iar capacitatea trenului este de 24 de adulți, potrivit specificațiilor tehnice.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că toate persoanele au fost evacuate la timp

Operatorul a oprit instalația de transport la timp, iar astfel nimeni nu a fost rănit. Ulterior, toate persoanele care au rămas blocate în carusel au fost evacuate în siguranță.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță, nu a existat niciun fel de incident. A fost de vină una dintre patinele de frânare, care, din cauza temperaturii scăzute, nu a mai funcționat la parametrii optimi. Nu a fost nimeni în pericol. Echipamentul are mai multe elemente de siguranță”, a declarat Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, pentru G4media.ro.

Ultima oră