Bărbatul care a jefuit o agenţie bancară din Sectorul 2, arestat preventiv

Bărbatul care a jefuit o agenţie bancară din Sectorul 2, arestat preventiv

Bărbatul care a jefuit o agenţie bancară din Sectorul 2 al Capitalei a fost prezentat, joi, magistraţilor, aceștia dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Poliţiştii au precizat că o sumă importantă din prejudiciul de 10.000 de lei a fost recuperată.

Amintim că o sucursală de bancă din Capitală, mai exact de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, a fost jefuită de un bărbat, în cursul zilei de marți. Individul, care s-a făcut nevăzut după ce a sustras suma de 10.000 de lei și înainte să fie acționat butonul de panică, îi înmânase casierei un bilet cu un mesaj amenințător.

„Ai 10 secunde sa scoti toti banii din sertar… Daca te conformez (sic!) ajungi acasa cu bine! Daca faci un pas gresit te tai”, se arăta în biletul de amenințare, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

Ulterior, polițiștii au reușit să-l prindă pe hoțul care a sustras suma de 10.000 de lei.

”În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ieri ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită într-o agenție bancară din sectorul 2. Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale”, se arăta într-un comunicat transmis de Poliția Română, la acel moment.