București: aproape jumătate din imobilele din Capitală nu au apă și căldură. Care sunt cele mai afectate sectoare

București: aproape jumătate din imobilele din Capitală nu au apă și căldură. Care sunt cele mai afectate sectoare
București: aproape jumătate din imobilele din Capitală nu au apă și căldură. Care sunt cele mai afectate sectoare. Foto: Pixabay

Datele transmise de aplicația Companiei Municipale Termoenergetica sunt îngrijorătoare.

Aproape jumătate din București este, la acest moment, fără apă caldă și căldură.

Jumătate din București fără apă caldă și căldură

Termoenergetica informează, prin aplicația Termoalert, că miercuri, 23 noiembrie, mai puțin de jumătate (49%) din sistem funcționează normal în București. Este afectat de avarii un număr uriaș de blocuri/imobile din Capitală: peste 4.400.

Pentru 25% dintre blocurile din Capitală, căldura este livrată deficitar, la 7% sunt oprite și apa caldă și căldura, restul de 12% din imobile având și căldura și apa caldă sub parametri normali de funcționare.

38% dintre clădiri primesc deficitar apa caldă și căldura, ceea ce înseamnă că sunt livrate sub parametrii normali, care ar trebui să fie de 70-85 grade când pleacă de la furnizorul de energie ELCEN.

Restul de 12% din blocurile din București au oprită complet furnizarea agentului termic (apa caldă și/sau căldură), potrivit B365.

Cele mai afectate sunt sectoarele 2 și 3

Sectoarele cele mai afectate de avarii sunt 2 și 3, cu peste 1.000 de blocuri/imobile cu probleme mari și foarte mari, la antipod fiind Sectorul 4, cu 165 de clădiri, unde nu este furnizată energia termică.

Urmăriți B1TV.ro și pe