Fată de 14 ani, cumpărată de un afacerist de 50 de ani. Copila a fost folosită de pedofil ca o amantă cu experienţă

Fată de 14 ani, cumpărată de un afacerist de 50 de ani. Copila a fost folosită de pedofil ca o amantă cu experienţă

Un om de afaceri în vârstă de 50 de ani este judecat pentru act sexual cu un minor pentru că a sedus o adolescentă, cu care a avut o relaţie timp de un an. Complice al bărbatului a fost chiar mama fetei. Pe parcursul anchetei a ieșitla iveală faptul că bărbatul a încercat să cucerească şi alte fete minore, făcându-le cunoştinţă cu Smiley, conform Adevărul.ro.

Povestea neștiută a unei fete din Timișoara

Un bărbat de 50 de ani este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, pe care ar fi cumpărat-o de la mama ei.

Potrivit primelor informații se pare că femeia își încuraja fiica de doar 14 ani să întrețină relații sexuale cu omul de afaceri.

În prezent, organele de poliție au deschis un dosar penal pentru act sexual cu minor.

Dosarul aflat pe rolul instanţei scoate la iveală detalii tulburătoare despre modul în care copila de 14 ani a ajuns să fie sedusă de Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumpărat cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei. Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. Mai mult deât atât, fetele au povestit cum Mihăiță Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley, pentru a le impresiona.

De asemenea, mama fetei este și ea judecată.

Acuzaţiile oficiale aduse bărbatului

Omul de afaceri este din Cluj. El a fost arestat la finalul anului 2019.

Prin rechizitoriul de trimitere în judecată, Mihăiţă Codrianu, arestat la finalul anului 2019, este acuzat că „în perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială“.

„Actele sexuale s-au desfăşurat în locuinţa persoanei vătămate minore cu acordul mamei persoanei vătămate, inculpata T.E.A., care a înlesnit această activitate şi a sporit autoritatea inculpatului Codrianu Mihăiţă asupra persoanei vătămate”, este acuzaţia adusă de procurori atâtbărbatului, cât şi mamei fetei.

Mama fetei a fost trimisă în judecată

Mărturiile strânse de anchetatori de la persoanele implicateîn dosararată că relaţia dintre Mihăiţă Codrianu şi fată a început în decembrie 2018.

Eleva de 14 ani l-a cunoscut pe bărbatul de 50 de ani prin intermediul unei colege de clasă, care ar fi avut şi ea o relaţie cu Codrianu. Ancheta a scos la iveală că pe fondul tensiunilor din familia minorei, Codrianu le-a luat pe fata de 14 ani, pe mama acesteia şi pe cei doi fraţi ai fetei, de 17 ani şi 8 ani, şi le-a închiriat un apartament în Dej, pentru care plătea 300 de euro lunar. Acolo, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei.

Tatăl fetei în cauză a aflat târziu despre problemele cu care se confruntă fiica lui. La un moment dat, bărbatul a mers la școală pentru a se interesa de situația minorei. Astfel, tatăl a aflat că fetița eraaşteptată la şcoală de bărbatul în vârstă de 50 de ani. Ulterior, omul a depus o plângere în acest sens, iar autoritățile au demarat o anchetă de investigație pentru a elucida problema.

Pentru a strânge probe, procurorii au montat tehnică de înregistrat în dormitorul minorei, surprinzând mai multe acte sexuale dintre Codrianu şi fată.

„Din mijloacele de supraveghere tehnice instalate de organele judiciare în imobilul… rezultă că din data de 18.11.2019 până la data de 02.12.2019 inculpatul Codrianu Mihăiţă a întreţinut 14 raporturi sexuale normale, precum şi acte sexuale orale sau anale. Toate acţiunile aferente infracţiunii de act sexual cu un minor au fost săvârşite în interiorul imobilului în care locuia inculpata T.E.A., având acordul tacit al acesteia. În plus, din materialul probator rezultă că persoana vătămată a fost în diverse concedii prin România împreună cu inculpatul şi este foarte probabil ca acesta să fi întreţinut raporturi sexuale şi în afara acestui imobil“, mai arată procurorii.