Incendiu la malul mării. Turiștii din Eforie Nord, în pericol după ce două rulote au ars pe plajă

Incendiu la malul mării. Turiștii din Eforie Nord, în pericol după ce două rulote au ars pe plajă
Două rulote au ars în totalitate, pe plaja din Eforie Nord / Foto: Ziuadeconstnta.ro

Două rulote au luat foc la Eforie Nord. Pericolul a fost extrem de mare pentru turiști, pentru că cele două rulote erau amplasate exact pe plajă.

Cele două rulote, aflate pe plaja de lângă portul din Eforie Nord au ars în totalitate. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Două rulote au ars în totalitate pe plaja de la Eforie Nord

„Două rulote au ars în totalitate, am intervenit cu trei mașini de stingere, două echipaje de prim ajutor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Din fericire, nu sunt victime și nu a fost pericol de propagare a incendiului la persoanele aflate în proximitate. Flăcările au fost lichidate în câteva minute.

Cele două rulote se aflau în zona portului din Eforie Nord. Cauzele vor fi stabilite la finalul intervenției”, a explicat Ana-Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend