Managerul Spitalului CFR din Timișoara a depus plângere penală, după ce a aflat că ar exista cazuri de vaccinări fictive

Managerul Spitalului CFR din Timișoara a depus plângere penală, după ce a aflat că ar exista cazuri de vaccinări fictive
Foto: Hepta.ro

Managerul Spitalului CFR Timișoara a depus plângere penală după ce a aflat că în centrul de vaccinare din cadrul unității medicale pe care o conduce s-ar realiza imunizări fictive.

Dr. Stela Iurciuc a sesizat Poliția din Timișoara cu privire la faptul că în centrul de vaccinare s-ar emite certificate susceptibile de a fi false, iar autoritățile au început deja cercetările, notează Agerpres.

La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a anunțat Biroul de presă al Poliției Timiș.

Șase situații de vaccinări fictive la Spitalul CFR Timișoara

Managerul Spitalului CFR Timișoara a aflat că ar fi vorba despre 6 situații în care au fost înregistrate în sistem persoane care nu s-ar fi vaccinat în mod real.

„În urma unui anunţ anonim primit de doamna manager (Stela Iurciuc, n.r.), s-a iniţiat o anchetă internă în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie.

Deocamdată, ar fi şase fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara.

S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur”, a explicat Adela Filipescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timișoara, potrivit sursei citate mai sus.

Ultima oră
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației
17:24 - Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)
17:02 - Valeriu Gheorghiță anunță maraton de vaccinare la fiecare sfârşit de săptămână, în București, până la finele anului. Lista centrelor (VIDEO)
16:56 - Andreea Esca nu mai zâmbește. Ce o macină