Nuntă în cort cu peste 100 de persoane, întreruptă de polițiștii buzoieni / Pe litoral, oamenii legii au gonit spectatorii unui concert de manele cu sirenele (VIDEO)

Nuntă în cort cu peste 100 de persoane, întreruptă de polițiștii buzoieni / Pe litoral, oamenii legii au gonit spectatorii unui concert de manele cu sirenele (VIDEO)
Captura video Youtube / Stiri de Buzau

O nuntă la care participau peste 100 de persoane a fost întreruptă de poliţiştii buzoieni, în cadrul unei acţiuni de control. Fără a se respecta nicio restricție impusă din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii petreceau de zor într-un cort instalat în comuna Vernești. Tot joi seară, oamenii legii au împărțit amenzi și la o petrecere de pe litoral, unde concerta manelistul Vali Vijelie. Amintim că țara noastră este la un pas de a devenit centrul epidemiei de SARS-CoV-2 din Europa.

Nunta în cort cu peste 100 de invitați, fără nicio regulă sanitară, la Buzău

Mulți oameni nu vor să respecte regulile impuse de autorități. Oamenii legii au întrerupt o petrecere de nuntă, joi seară, susținută în cort, într-o localitate din județul Buzău, unde ei aproximativ 100 de invitați dansau și petreceau înghesuiți, fără mască de protecție și fără a-și face griji că s-ar putea îmbolnăvi.

”La momentul controlului, în interiorul incintei se aflau 110 persoane care participau la o nuntă. Poliţiştii au adus la cunoştinţa organizatorului prevederile legale şi au pus în vederea acestuia să se conformeze normelor impuse în contextul pandemiei Covid-19. În scurt timp deficienţele au fost remediate, însă atât organizatorul, cât şi agentul economic au primit sancţiuni în valoare de 30.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Buzău.

După plecarea poliţiştilor, la evenimentul respectiv au rămas doar 50 de nuntaşi care şi-au continuat petrecerea în aer liber conform reglementărilor în vigoare, potrivit Stiri de Buzau.

Nunta în cort cu peste 100 de invitați, fără nicio regulă sanitară, la Buzău

Spectatorii de la un concert de manele de pe litoral, goniți cu sirenele de polițiști

Turiştii de pe litoral nu vor nici ei să respecte regulile anti COVID nici în ruptul capului. Deşi era trecut de ora 11.00 noaptea , zeci de turişti s-au îngrămădit , joi seară, în Eforie Nord la concertul susţinut de manelistul Vali Vijelie. Amatorii de distracţie nu s-au împrăştiat decât după ce poliţiştii au pornit sirenele maşinilor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Totul s-a petrecut pe litoral, în Eforie Nord, unde oamenii s-au adunat pentru a-l asculta pe Vali Vijelie. Fără stresul că s-ar putea infecta, turiştii s-au adunat pe terasa restaurantului unde concerta manelistul.

Autorităţile nu au trecut însă cu vederea acest lucru, iar la puţin timp au intervenit pentru a pune capăt petrecerii.

Uşor de zis, greu de făcut.

Pentru că nu au înţeles de vorbă bună, spectatorii au fost împrăştiaţi printr-o metodă inedită: poliţiştii au pornit sirenele autotutilitarelor din dotare şi astfel au bruiat recitalul lui Vali Vijelie.

Într-un final, turiştii încăpăţânaţi au părăsit zona.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)
17:53 - Un român a fost găsit înjunghiat mortal, în Marea Britanie, după ce a câștigat 2.000 lire la cazino
17:40 - Ce trebuie să știe românii care cumpără pește pentru masa de Buna Vestire. Este unul dintre cele mai perisabile alimente
17:37 - Cât costă o porție de sarmale de post la târgurile din București / Prețul acestora este aproape ca cel al unui kilogram de carne
17:37 - Ziua și cutremurele în Turcia: Mai multe seisme au avut loc vineri dar și în ultimele zile
17:29 - Oamenii Iranului au atacat o bază americană din Siria, ca răzbunare pentru o serie de lovituri de răspuns pe care le-a lansat SUA. Au fost înregistrate victime în ambele tabere
17:18 - Mihai Petre, noul jurat de la „Te cunosc de undeva!” / Celebrul dansator face primele declarații despre noul său proiect de la Antena 1
17:18 - Petre Daea, noi precizări despre banii europeni pentru fermierii români: „O sumă extraordinar de mică, derizorie”