Tragedie în Oradea. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul patru

Tragedie în Oradea. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul patru
Sursa Foto: bihon.ro

Un femeie în vârstă de 58 de ani, din Oradea, a murit, marți după-amiază, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiu. 

 

Tragedie în Oradea

 

La scurt timp de la producerea tragicului incident, vecinii au observat trupul neînsufleţit al femeii în grădina blocului. Ulterior, aceștia au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a alerta organele de poliție cu privire la tragedie.

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Bihor a transmis că la fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea și angajații Serviciului Criminalistic care au efectuat cercetări la fața locului.

În cele din urmp, victima a fost identificată ca fiind o femeie de 58 de ani. Aceasta locuia chiar în municipiul Oradea.

”Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 58 de ani din Oradea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, informează ebihoreanul.ro

Din primele date reiese faptul că femeia locuia la etajul patru al blocului. Potrivit vecinilor, femeia locuia singură în apartament. Soţul ei a murit în urmă cu câteva luni.

”Era operată la picior, nu ştiu să aibă alte afecţiuni. Era singură pentru că soţul ei a murit în urmă cu 2-3 luni. Are o fiică, dar nu locuia cu ea”, a spus unul dintre vecinii victimei.

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD s-a deplasat la fața locului și a constatat că victima a suferit leziuni incompatibile cu viața, precizează maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

În momentul de față nu se cunosc împrejurările în care s-a produs nefericitul incident.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

 

Numeroase incidente

 

În urmă cu trei săptămâni, o altă persoană a decedat după ce a căzut de la balconul unei clădiri dezafectate din centrul municipiului Buzău. Mai precis, este vorba despre un  adolescent în vârstă de 14 ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Ane-Marie Vrapciu, a declarat că băiatul intrase în clădire împreună cu alţi trei prieteni de aproximativ aceeaşi vârstă şi ar fi căzut în gol de la etajul al doilea.

Potrivit acesteia, adolescentul a decedat la scurt timp după ce a fost transportat către spital.