O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă

O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă
Foto: Pixabay

O femeie din Sighetu Marmaţiei a fost la un pas de infarct în momentul în care a văzut suma de pe factura de la compania de telefonie mobilă. Valoarea totală  pe care trebuia să o achite este 70.000 de lei.

Femeia a avut un şoc atunci când a primit factura la telefon la începutul lunii iunie, mai ales că aceasta plătea, în medie, 110 lei, iar acum suma facturii  este de 70.000 de lei.

O femeie a primit o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă

Conform Sighet 247, femeia în cauză  a mers la cel mai apropiat centru al companiei de telefonie mobilă pentru a vedea ce s-a întâmplat de fapt. Personalul angajat a fost și el la rândul lui surprins în momentul în care a văzut  suma de bani uriaşă de pe factură, și a anunțat superiorii imediat.

Femeia  a avut de plătit 110 lei cu o lună în urmă,  aceasta reprezentând suma medie de plată în fiecare lună pentru serviciile de telefonie mobilă.

Ulterior, după ce s-au făcut mai multe verificări în acest sens pentru a descoperi ce s-a întâmplat, angajaţii companiei de telefonie mobilă au ajuns la concluzia că nu este vorba de o greșeală din partea companiei, ci că factura a fost  emisă corespunzător.

Care este motivul pentru care femeia trebuie să achite suma uriașă de bani

Explicațiile pe care le-a primit femeia din partea angajaților și motivul pentru care s-a înregistrat această sumă are legătură  cel mai probabil cu faptul că telefonul clientei a fost atacat de un virus ce a permis auto-apelarea către numere cu plată în țări exotice,  la preţuri foarte ridicate.

În aceste condiții, femeia în cauză şi-a angajat un avocat pentru a o ajută să descopere ce s-a întâmplat de fapt.

Astfel că, ulterior, compania de telefonie mobilă a blocat numărul femeii până la achitarea facturii. Totodată, cei din conducerea companiei nu au transmis deocamndată niciun punct de vedere oficial, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest