O tânără de la ISU Prahova a parodiat un apel la 112. Cum au reacționat șefii instituției când au văzut imaginile virale

O tânără de la ISU Prahova a parodiat un apel la 112. Cum au reacționat șefii instituției când au văzut imaginile virale

O tânără, încadrată ca voluntar la ISU Prahova a postat pe TikTok un clip în care parodiază un apel la 112. Imaginile au devenit virale, dar filmarea cu fata în uniformă nu i-a încântat pe șefii instituției.

Conducerea ISU Prahova a luat o decizie în cazul fetei, nemulțumiți de modul în care aceasta s-a comportat în mediul online.

O tânără de la ISU Prahova parodiază un apel la 112 pe TikTok

Îmbrăcată în uniforma de la ISU Prahova și cu vocea celebrului personaj Gina Felea din seria Băieți de oraș a lui Mihai Bendeac, tânăra a făcut furori pe TikTok.

Succesul nu s-a aplicat și în cazul ISU Prahova, Detașamentul Vălenii de Munte, acolo unde ea era înscrisă ca voluntar.

„Alo, 112?”, se apude pe filmare, replica fiind urmată de răspunsul „centralistei”. „Wow! Văs spun cu toată sisinceritatea, sunteți foarte buni! De unde știați că am o urgență?!”, se aude replica rostită de personajul interpretat de actrița Anca Dinicu, în timp ce tânăra de la SMURD mimează cuvintele rostite pe înregistrare.

Ce decizie a luat ISU Prahova cu privire la tânăra care a ajuns virală pe TikTok

Dacă internauții s-au amuzat copios la filmare, ISU Prahova nu a fost de aceeași părere, așa că tânăra s-a ales cu rezilierea contractului după gluma „nesărată” pe care a făcut-o în mediul online.

Domnișoara din videoclipul postat pe o rețea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfășurând activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte.

Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni.

Tododată, menționăm că la nivelul instituției s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, au transmis reprezentanții ISU Prahova, potrivit Ziarul Incomod.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană