Otopeni: Doi tineri au vandalizat o mașină și au încercat să o arunce în aer cu o petardă (VIDEO)

Otopeni: Doi tineri au vandalizat o mașină și au încercat să o arunce în aer cu o petardă (VIDEO)
Sursa Foto: Captură video/ B1 TV

Mai muți tineri au aruncat vandalizat o mașină, în Otopeni, în seara de Crăciun. Indivizii au spart un geam al autoturismului și au aruncat înăuntru cel puțin o petardă aprinsă, care a explodat.

Proprietarul păgubit a sesizat autoritățile în jurul orei 22:00 și a povestit că și-a găsit mașina avariată, în parcare. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din Otopeni, dar și din cadrul Arme și Explozivi si au început cercetările. Doi suspecți au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre ei are 16 ani, iar celălalt, de 21 de ani și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare, potrivit B1TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sancțiuni drasttice pentru cei care comercializează articole pirotehnice

Cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, polițiștii au început deja să împartă sancțiuni celor care comercializează sau depozitează articole pirotehnice.

La nivel naţional, poliţiştii au început o acţiune denumită sugestiv“Foc deartificiişiefectuează controaleînmai multe societăţi, pieţe şi centre comerciale.

Pelângă amenzi, cei care vând astfel de articole ilegal sau neconforme se pot alege şi cu dosar penal şi riscă şi închisoare de până la 5 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe