Lucian Viziteu (USR) a comis-o din nou: Primăria Bacău, „surprinsă” de zăpadă. Haos în trafic (VIDEO)

Lucian Viziteu (USR) a comis-o din nou: Primăria Bacău, „surprinsă de zăpadă. Haos în trafic (VIDEO)
Lucian Viziteu, USR-PLUS

Ninsorile din ultimele zile au luat din nou prin surprindere autoritățile, în special pe cele din regiunea Moldovei. În Bacău de exemplu, unde este primar USR-istul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, șoferii au avut nevoie de nervi tari.

Miercuri, 8 decembrie, a fost haos în traficul din Bacău, din cauza nămeților. Pe marile artere s-a circulat foarte greu, iar pe unele străzi, unde utilajele de deszăpezire nu au intervenit, accesul s-a putut face abia după ce plătitorii de taxe și impozite au ieșit cu propriile lopeți afară.

Reacția primarului Lucian Viziteu

Inițial, primarul Lucian Viziteu s-a lăudat în social media cu utilajele pregătite pentru intervenție. Mai mult, edilul local a prezentat chiar situația contractelor încheiate cu firmele de deszăpezire. Totul a arătat frumos pe hârtie, dar realitatea a fost cu totul alta.

În cele din urmă, Viziteu a recunoscut haosul din oraș. Acum, primarul USR caută vinovați.

„Am preluat mesajele dumneavoastră, știu că s-a circulat greu. Au fost și utilaje care au fost pe teren, atât ale primăriei, cât și ale contractorilor. Dar, cineva tot nu și-a făcut treaba la timp și voi afla exact cine și de ce?! Acum, că ninsoarea s-a mai oprit, va fi mai ușor de intervenit! Mai sunt puține zone în care traficul e dificil, în rest se circulă în condiții de iarnă. În continuare, vă rog să fiți prudenți”, a notat Lucian Viziteu pe pagina sa de Facebook.

Inițiativele controversate ale lui Lucian Stanciu Viziteu

Lucian Viziteu este un personaj controversat la nivel local. La un an de zile de când a preluat mandatul, s-a remarcat prin mai multe promisiuni de campanie încălcate și inițiative retrase, după ce băcăuanii s-au poziționat ferm, împotrivă.

În ultimul an, Viziteu a propus adăugarea de taxe pentru locurile de parcare, creșterea taxei pentru salubrizare cu 140% și majorarea prețului apei cu 50%. De asemenea, a cerut suspendarea finalizării Spitalului Municipal Bacău, promis în campanie și a pierdut un proces de transparență, după ce a refuzat să comunice mai multe informații de natură financiară. De curând, primarul din Bacău a fost prins cu minciuna de elevi, cărora le-a tăiat cuantumul burselor.

De asemenea, Viziteu se află în plin scandal cu fostul său aghiotant din campania electorală, căruia i-a retras atribuțiile de viceprimar. Oficialul USR a mai ajuns în atenția presei locale pentru angajările dubioase de la Primărie –  a angajat un consilier care a trecut prin șase partide.