Scene rupte din filme la Oradea. O contabilă a fost torturată, tunsă și aruncată dezbrăcată în curte de copiii unui fost primar

Scene rupte din filme la Oradea. O contabilă a fost torturată, tunsă și aruncată dezbrăcată în curte de copiii unui fost primar
Foto: Poliția Română / Facebook

Copiii unui fost primar, cu complicitatea unui pompier, fiu de poliţist, au sechestrat o femeie, pe care au umilit-o și bătut-o. După 8 ore de chinuri, agresorii au aruncat-o pe victimă, mamă a doi copii, în curtea unei case din Bihor.

Contabila unei firme a fost sechestrată, bătută şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului, cu complicitatea logodnicului acesteia, pompier în Oradea. Incidentul s-a în satul bihorean Ortiteag , într-un birou al unei firme de construcţii patronată de fostul primar Gavril Costa. Acesta era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei sale şi au vrut să se răzbune pe femeia care l-ar fi despărţit de mama lor, destrămându-le astfel familia.

Contabila, torturată din răzbunare

Cei trei au chemat-o pe victimă la birou sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, iar când a ajuns au umilit-o: au ţinut-o sechestrată timp de 8 ore, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea casei.

Aici femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a sunat la 112 și a primit îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz, iar cei trei tineri au fost reținuți fiin acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației
17:24 - Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)
17:02 - Valeriu Gheorghiță anunță maraton de vaccinare la fiecare sfârşit de săptămână, în București, până la finele anului. Lista centrelor (VIDEO)
16:56 - Andreea Esca nu mai zâmbește. Ce o macină