Situaţie bizară pe o stradă din Horezu, Vâlcea. Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperișul unei vile: „Proprietarul va trebui să demoleze construcția”

Situaţie bizară pe o stradă din Horezu, Vâlcea. Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperișul unei vile: „Proprietarul va trebui să demoleze construcția”
Sursa Foto: Facebook/Horezu Real Page

Un stâlp de iluminat de pe o stradă din Horezu, Vâlcea, trece prin acoperișul unei vile aflată în construcție.

Se pare că această situaţia a născut controverse între autorități şi proprietar care acum se acuză reciproc, notează antena3.ro.

Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperişul unei vile

„Privații care forțează legile să câștige diverse mici foloase nu pot fi considerați vinovați. Vinovată este autoritatea care trebuie să respecte legea şi să acorde consultanță celor care au diverse probleme, pentru a nu se ajunge in situaţii de genul.

Primaria ar trebui să explice care autorizație de construire este greșită, a casei sau a stâlpului, a parcării sau a blocului (daca ele există)”, este mesajul postat pe Facebook de Horezu Real Page, însoțit de fotografiile cu stâlpul care trece prin acoperișul clădirii.

Primarul din Horezu susține că această clădire este una construită ilegal

„Cel mai probabil, proprietarul va trebui să demoleze această construcție. Am trimis control la fața locului, iar concluziile sunt că proprietarul a încălcat normele de urbanism când a ridicat această construcție”, a declarat Nicolae Sărdărescu, edilul din Horezu, potrivit gandul.ro.

Mai mult decât atât, proprietarul vilei riscă şi o amendă.

„Proprietarul are mai multe modificări față de autorizația de construire, în consecință, va trebui să se pună în legalitate. Nu doar stâlpul este o problemă. Va primi și amendă”, a mai specificat arhitectul-șef din Primăria Horezu.

Urmăriți B1TV.ro și pe