Teroare într-un liceu din România: doi profesori, bătuți de un elev. Cum s-a petrecut totul (FOTO)

Teroare într-un liceu din România: doi profesori, bătuți de un elev. Cum s-a petrecut totul (FOTO)
Foto simbol: Pixabay

Caz grav raportat în Adjud, județul Vrancea. Un puști de 17 ani, elev în clasa a X-a, a fost arestat după ce a bătut doi profesori din liceul la care învață. Tânărul a agresat pe data de 9 martie cele două cadre didactice. Unul dintre profesori a fost lovit în zona spatelui cu piciorul, în timp ce se afla pe hol, iar altul a primit un pumn în față.

Profesorul agresat pe holul unității de învățământ este directorul școlii, cel care a și sunat rapid la 112. Cel de-al doilea cadru didactic a fost agresat după ce a sărit în apărarea directorului Marian Mitrofan. La scurt timp după evenimentul foarte grav, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului.

Tânărul agresiv, arestat

Tânărul agresiv a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Elevul Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș” este cunoscut drept un individ cu probleme de comportament. Specialiștii vor stabili dacă tânărul suferă de probleme psihice. Mai departe, cercetările au fost preluate de IPJ Vrancea, sub coordonarea unui procuror, informează Ziarul de Vrancea.

Imaginile cu agresiunile elevului au fost înregistrate de camerele de supraveghere montate pe culoarele unității de învățământ.

Elev agresiv din Adjud, 2022
Urmăriți B1TV.ro și pe