Timiș: TIR în flăcări pe autostrada A1. Vehiculul încărcat cu materiale combustibile, a ars în totalitate, cu degajări mari de fum

Sursa Foto: radiotimisoara.ro

Un autocamion încărcat cu paleți din plastic și alte materiale combustibile a ars ca o torță marți dimineața, pe autostrada A1 în apropierea localității Recaș, din județul Timiș. Din fericire, șoferul autocamionului s-a evacuat până la sosirea pompierilor și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut pe sensul de mers Timișoara – Lugoj al autostrăzii A1. TIR-ul se aflape banda de urgență la kilometrul 488, când focul a izbucnit.Vehicul a ars în totalitate,cu degajări mari de fum, fără posibilități de propagare. Din această cauză,circulația rutieră a fost întreruptă în zonă.Incendiul a fost stinsîn jurul orei 07:4, potrivit radiotimisoara.ro.

“La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, 13 pompieri și o autospecială de stingere din cadrul SVSU Recaș. La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul vehicul cu degajări mari de fum, fără posibilități de propagare”, anunță ISU Timiș. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07:45 și se circulă banda a doua, anunță DRDP Timișoara.

Urmăriți B1TV.ro și pe