Tragedii la 3 nunți din weekend. Un nuntaș a murit, un bărbat a fost călcat de mașină, iar un mire a ajuns la spital

Tragedii la 3 nunți din weekend. Un nuntaș a murit, un bărbat a fost călcat de mașină, iar un mire a ajuns la spital
Foto: Pixabay.com

Trei nunţi de vineri şi sâmbătă în Băile Felix, Botoşani şi Piteşti s-au transformat din evenimente fericite în unele tragice.

Clipe de coșmar la o nuntă în Băile Felix. Nuntașii au scăpat mirele din brațe

Un mire și-a fracturat coloana în urma unui accident petrecut la o nuntă în Băile Felix.

Vineri, la ora 20.40, după dansul mirilor, petrecerea începuse de o oră la Băile Felix şi nuntaşii se distrau. Un grup de bărbaţi a venit prin surprindere la mire, Liviu Filimon de 31 de ani, l-a luat şi l-a aruncat în sus. La aterizare, bărbatul a căzut şi a suferit un accident grav.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20.40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat şi am căzut pe spate”, a declarat Liviu Filimon, pentru bihorjust.ro.

După incident, nuntaşii l-au apucat de mâini şi picioare şi l-au aşezat pe scaun, ceea ce, au spus doctorii ulterior, s-a dovedit o gravă eroare: ”trebuia să nu-l fi mişcat”. O ambulanţă chemată de urgenţă l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea. Se pare că a suferit răni grave la două vertebre, potrivit Click.ro.

Liviu Filimon spune că se gândeşte dacă să îi dea sau nu în judecată pe cei responsabili de cumplita întâmplare: “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face” a spus acesta.

Un bărbat a murit în curte, la Pitești

Un bărbat de 57 de ani a căzut din picioare în curtea restaurantului unde se desfăşura petrecerea. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj SMURD.

Potrivit Antena3.ro, medicii au început imediat manevrele de resuscitare, care au durat aproximativ 40 de minute. Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, iar bărbatul a fost declarat decedat. Surse din cadrul persoanelor prezente la eveniment au declarat pentru sursa citată că victima s-ar fi vaccinat cu o zi în urmă, iar la nuntă a consumat multe băuturi alcoolice.

Un invitat a fost călcat de maşină, la Botoșani

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 4.00 dimineaţa, un alt eveniment tragic s-a petrecut la Botoşani. Un bătrân de 85 de ani, care a fost invitat la petrecere a decis să plece acasă, şi-a luat la revedere de la gazde, a traversat strada şi l-a lovit în plin o maşină.

Conform monitorulbt.ro, poliţiştii au spus că victima a încercat să traverseze strada prin loc neregulamentar şi a fost lovit în plin de un autovehicul condus de un tânăr de 19 ani.

“Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către echipajul medical, chiar la faţa locului. Din păcate, fără răspuns, după aproximativ 40 de minute fiind declarat decesul”, a precizat pentru sursa citată medicul Ramona Guraliuc. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.