Un salvamar din Costinești a fost bătut cu brutalitate de patron: M-a amenințat că mă omoară

Un salvamar din Costinești a fost bătut cu brutalitate de patron: M-a amenințat că mă omoară
Foto: Pixabay.com

Un salvamar din Costinești a povestit cum a fost rupt cu bătaia, de patronul său, angajat la ISU Dobrogea. Victima a depus plângere împotriva agresorului său, ancheta fiind preluată de către Tribunalul Militar.

Colegii victimei au povestit că acesta nu este primul eveniment de acest gen, episoade similare petrecându-se și în trecut.

Bărbatul, originar din Argeș, s-a angajat în acest an ca salvamar în Costinești, scrie Cancan.ro. El a povestit că într-o seară, după ce își încheiase tura, a mers la foișorul unde lucra, pentru că a văzut lumina aprinsă, în timp ce se plimba pe plajă.

Inițial, el a crezut că sunt colegii lui, dar nu a găsit pe altcineva decât pe șeful său, un bărbat care l-ar fi sechestrat în cameră și l-ar fi agresat.

Un salvamar din Costinești, bătut de angajator

A venit repede la mine și m-a aruncat în cameră. Fata aceea a fugit și înăuntru în cameră a început scandalul: mi-a luat mâna, mi-a ridicat-o la spate, mi-a sucit-o la spate. Mi-a dat cu pumnu-n cap, m-a amenințat că mă omoară dacă mai vin a doua zi la muncă dimineața”, a precizat salvamarul, potrivit sursei citate mai sus.

Patronul firmei ar fi distrus înregistrările de pe camerele video, imediat după incident, însă unul dintre colegii bărbatului agresat susține că acesta ar fi fost bătut cu lustra ținut în dulap.

L-a bătut cu lustra și l-a băgat în dulap (…) L-a strâns de gât cu un prosop, a vrut sa-l spânzure de bara de umeraș de la un șifonier”, a explicat un coleg.

Totodată, șeful salvamarilor din Costinești spune că acestora le-ar fi frică să mai vină la muncă, pentru că sunt agresați de patron.