Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă fără să anunţe autorităţile

Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă fără să anunţe autorităţile
Foto: Facebook/Politia Română.

Un şofer din Timiş a fost descoperit de către poliţişti la 24 de ore după ce autoturismul său a fost recuperat din râul Mureş de pompierii din judeţul Arad.

Se pară că bărbatul  în cauză și-a abandonat mașina, iar în timpul audierilor motivul invocat de către acesta a fost  faptul că a uitat să tragă frâna de mână după ce a oprit lângă mal.

Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a anunțat, marţi, că vehiculul a fost găsit în cursul zilei de luni în râul Mureş în zona localităţii arădene Felnac.

Astfel că, mașina a fost scoasă din râu de către pompieri, după ce nişte localnici au descoperit-o acolo. De asemenea,  echipele de salvare au căutat şi posibile victime, dar nu au fost găsite persoane în râu, sau în mașină.

Ulterior, după mai multe cercetări, anchetatorii arădeni l-au identificat  marţi, pe proprietarul mașinii, care este din judeţul Timiş.

Bărbatul a specificat la audieri că se afla în maşină în momentul în care a alunecat în apă și că a reuşit să iasă pe geam, conform Agerpres.

„Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş, ar fi lăsat maşina lângă Mureş, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieşit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit şi în autoturism nu se mai afla nicio persoană”, a transmis IPJ Arad.

Și-a abandonat mașina în șanț

În urmă cu două săptămâni, polițiștii din județul Arad au fost chemați să intervină la un eveniment rutier petrecut pe drumul județean dintre Șimand și Olari, conform Aradon.ro.

La fața locului, oamenii legii au găsit un autoturism avariat, fără numere de înmatriculare, abandonat în șanțul de pe marginea drumului. „Verificările ulterioare au relevat faptul că numerele de înmatriculare ale autoturismului au valabilitatea expirată. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere”, spun cei de la IPJ Arad, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe