Un ucrainean a încercat să intre în România cu un tub de obuz, o dronă, cartuşe și căşti militare

Un ucrainean a încercat să intre în România cu un tub de obuz, o dronă, cartuşe și căşti militare
Foto: captura video.

Un cetățean ucrainean a fost prins în timp ce încerca să intre în țară prin punctul de frontieră Vicovu de Sus, din județul Suceava, cu un tub de obuz, o dronă, cartușe și căști militare.

Muniția i-a fost confiscată și predată polițiștilor

Bărbatul conducea un microbuz și era însoțit de o femeie de 39 de ani. La controlul vehiculului, oamenii legii au descoperit aceste obiecte neobișnuite în bagaje.

Șoferul a declarat că nu știa ce se afla în cutie și că a fost rugat de cineva să transporte coletul în Marea Britanie. Pachetul a fost confiscat și predat polițiștilor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, relatează știrileprotv.

Ce au descoperit vameșii în mașina unei ucrainence

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic, sâmbătă, pe DN 2, la aproximativ 700 de metri de PTF Siret, un autovehicul marca VW, înmatriculat în Ucraina, condus de către o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană.

În urma unui control specific, au fost descoperite 30.000 de lire sterline, 60.000 de euro și 25.917 lei, despre care femeia a declarat că-i apațin, dar nu deține dovada declarării în vamă.

Având în vedere cele constatate, șoferul și pasagerii, mijlocul de transport și sumele în lei și valută, au fost înaintate către Biroul Vamal Siret, în vederea aplicării măsurilor legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe