Zeci de persoane din Craiova au fost țepuite: Au plătit 1.138.000 de euro pentru același apartament

Zeci de persoane din Craiova au fost țepuite: Au plătit 1.138.000 de euro pentru același apartament
foto:pixabay

Zeci de persoane din Craiova au fost înşelaţi să plătească 1.138.000 de euro pentru acelaşi apartament, informează Poliţia Română.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Craiova au depistat cinci persoane, care ar fi înșelat 24 de victime cărora le-ar fi promis vânzarea de apartamente noi în Craiova, însă au vândut același apartament mai multor cumpărători.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova au descoeprit şi condus la audieri cele cinci persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.Printre suspecţi se afla un bărbat în vârstă de 68 de ani, cetăţean italian cu domiciliul în Craiova, care a fost reţinut pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor, cele 24 de persoane păcălite ar fi fost induse în eroare la momentul încheierii şi derulării actelor adiţionale şi contractelor de vânzare-cumpărare a imobilelor nou construite, promise spre vânzare mai multor cumpărători.

În cursul zilei de 24 septembrie 2020, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestor infracţiuni este de 1.138.770 de euro.